Vauvan päivät

ARXilla juhlistetaan vauvan päivää kahtena päivänä tänä vuonna!

Torstaina 29.9. TOUKKASET- vauvateatteriesitys näytetään kaksi kertaa Hämeenlinnan Taidemuseon Lohrmann-rakennuksessa klo 11 ja klo 13, 0-12 kk vauvalle vanhemman kanssa. Lempeä vauvaesitys kertoo toukan matkasta perhoseksi. Sademetsässä hoidetaan perhosentoukkia eli omia lapsia. Esityksessä vanhempi käärii vauvansa toukanasuun eli kapaloon. Mitä sitten tapahtuu, kun sademetsään tulee myrsky? Esitykset ovat maksuttomia. Ilmoittautumiset tästä.

Perjantaina 30.9. ARXilla juhlitaan virallisena vauvan päivänä klo 9-12 vauvoille suunnatussa työpajassa. Työpajassa painetaan oma kangaskassi myrkyttömillä sormikangasväreillä. Kannattaa pukeutua sotkua kestäviin vaatteisiin, vauvat voivat maalata myös pelkässä vaipassa. Työpaja on maksuton.

kangaspainantaa vauvan jaloilla
Kangaspainantaa 30.9. klo 9-12 Galleria ARXissa