Syksyn 2022 Lasten lauantait

Syksyn Lasten lauantait alkavat tulevana lauantaina 1.10. Lasten lauantait ovat Hämeenlinnan kulttuurilaitosten järjestämiä lastentapahtumia. Tapahtuma-ajat löydät Kulttuurikeskus ARXin ylläpitämästä Lasten lauantai -kalenterista. Maksuttomat Lasten lauantait ovat osa Hämeenlinnan yhteistä lastenkulttuurilupausta.

Tarkempi kuvaus Lasten lauantaiden sisällöstä julkaistaan tapahtumaa edeltävällä viikolla Lasten lauantai -verkkosivulla sekä ARXin ja järjestävän kulttuurilaitoksen viestintäkanavissa.

Syksyn ohjelman aloittaa Museo Militaria

Syksyn ensimmäisen Lasten lauantain järjestää Museo Militaria, joka tarjoaa opastukset lapsille klo 11.00 ja klo 13.00. Opastuksen juonena on, että museolle saapuu salaperäinen kirje, jossa oleviin pieniin ja suuriin kysymyksiin etsitään vastauksia yhdessä oppaan kanssa. Lapsi voi osallistua opastukselle yksin tai aikuisen seurassa.

Lisäksi museossa järjestetään lauantaina klo 11–16 kunniamerkkien askartelutyöpaja: Pajassa voi askarrella oman kunniamerkin jollekin ansioituneelle: sisaruksille, vanhemmille, kaverille tai vaikka itselle. Ohjaaja on paikalla klo 12–13 ja 14–15, muina aikoina paja on omatoiminen.

Osoite: Museo Militaria, Vanhankaupunginkatu 19, Hämeenlinna.

Lasten lauantaiden logo ja kuva Museo Militarian julkisivusta.
Kuvateksti: Lasten lauantaiden logo ja kuva Museo Militarian julkisivusta.