Syysloman kujahulinat järjestetään 18.10.

Kulttuurikeskus ARXin perinteinen perhetapahtuma Syysloman kujahulinat valtaavat Verkatehtaankujan tiistaina 18.10. klo 10-14!

ARXin Kujahulinoilla pääsee viettämään syyslomaa koko perheen kanssa. Kujahulinat järjestetään kujalla, ARX-talon Galleria ARXissa ja ARXin Kellarissa. Verkatehtaankujalta löytyy lammasateljée, jossa voi ihastella ja taiteilla lampaita. Lisäksi kujalla voi paistaa taidepullaa, liikkua Harrastus ihan lähellä – hankkeen ja Lasten liikunnan tuen pisteellä, tanssia minidiskon tahtiin ja katsella tai kokeilla vikellystä vikellyspukilla. ARXin Kellarissa pääsee valotaiteilemaan ja osallistumaan ensi vuoden Hippaloiden suunnitteluun.  Galleria ARXissa on viimeistä viikkoa nähtävillä Alexander Reichsteinin suosittu näyttely Mutatis Mutandis.

Kujahulinat ovat maksuttomia koko perheen tapahtumia. Kujahulinat järjestetään joka syys- ja talviloman tiistaina. Kujahulinoiden ohjelma pitää sisällään näyttelyn, työpajoja, eläinvieraita ja musiikista. Ohjelma soveltuu koko perheelle.

ihmisiä kujalla
Kujahulinat 2021

Lisätietoja:
Eira Enkvist
Kulttuurituottaja
+358 40 775 4711
eira.enkvist@hameenlinna.fi