Vuoden kamalin ARXantai 29.10. klo 16-20

Vuoden kamalin ARXantai on täällä pian! Perhetapahtuma Kamala-ARXantai järjestetään lauantaina 29.10. klo 16-20 ARXilla ja Verkatehtaankujan ympäristössä. Suosittelemme kamalaa pukeutumista, sillä kujalta löytyy peilipiste, joka toimii kuvauspisteenä. Kamala pukeutuminen saa myös sulautumaan paremmin kamalaan ympäristöön. Verkatehtaankujalla sijaitsee myös Taikalandia, työpajakokonaisuus pienestä isolle. Kujalla esiintyy kaksi kertaa katuteatteriesitys Katukaruselli, ja Todellisuuspakolaiset elävöittävät aluetta kujalla ja Pinellan puistossa. Pinellan puistossa toimii myös Perhekeskus Uppiksen piste. Galleria ARXissa avautuu näyttely Muistan sinua rakkaudella, ja ARX-kellarissa valotaiteillaan. Yli 7-vuotiaille lapsille on K7-rata, jonka aloituspiste löytyy Verkatehtaankujan alusta. K7 vaatii ilmoittautumisen tapahtuman aikana, sillä paikkoja on rajoitetusti. K7 on kielletty alle 7-vuotiailta ja aikuisilta.

Tapahtuma on maksuton. Tervetuloa!

ARXantai-tapahtumat ovat maksuttomia koko perheen lauantaitapahtumia. ARXantaiden ohjelmat koostuvat teemanmukaisista työpajoista, näyttelyistä, teatteriesityksistä ja konserteista. Ohjelma soveltuu pienille ja isoille, aikuisia unohtamatta. Kamala-ARXantai on ARXin lasten lauantai https://kulttuurikeskusarx.fi/lastenlauantai.

Kamala-ARXantai kuvitus
Lasten luova lauantai -ryhmän teos valikoitui kuvituskilpailun voittajaksi

Lisätietoja
Eira Enkvist, Kulttuurituottaja
+358 40 775 4711
eira.enkvist@hameenlinna.fi