ARX palkkaa nuoria kesätöihin Hippaloille


Lasten taidefestivaali Hippalot palkkaa tänäkin vuonna nuoria kesätöihin. Hippalot järjestetään elokuun ensimmäisen viikonlopun aikaan 3.-6.8.2023. Nuoret kesätyöntekijät eli hipduunarit osallistuvat etukäteen festivaalin rakentamiseen ja somistamiseen. Festivaalin aikana duunareita voi nähdä mm. leikkipihoilla, työpajoissa ja muissa avustavissa tehtävissä. Hippalot tarjoaa kesätyömahdollisuuden kuudelle 15-18-vuotiaalle nuorelle.

Nuorilta ei edellytetä aiempaa työkokemusta tai erityisiä taitoja. Festivaalityössä on eduksi työtä pelkäämätön asenne ja halu kohdata ja palvella kesäistä festaripäivää viettäviä lapsiperheitä yhdessä Hippaloiden henkilökunnan kanssa. Duunareille järjestetään perehdytysjakso, joka tutustuttaa nuoret ARXin toimintakulttuuriin ja nelipäiväisen festivaalin antiin.  

Hipduunari haku on avoinna 17.3.2023 asti. Hakemukset laitetaan sähköpostilla Kulttuurituottaja Ilona Härölle: ilona.haro@hameenlinna.fi. Hän vastaa myös mahdollisiin kyselyihin.  

Hipduunarin työskentelyjakso on 24.7.-6.8.2023. Työ sisältää festivaalipäivinä viikonlopputöitä. Hipduunarin työaika on 30h/vko, kahden viikon ajan. Duunareille maksetaan kaupungin ohjeistuksen mukainen, 15-18-vuotiaan palkka.

Tutustu Hippaloihin: www.hippalot.fi
Instagram: @hippalot