Kevään ARXantaissa pelataan


Kevään ARXantaita vietetään koko perheellä pelien parissa. Peli-ARXantai järjestetään lauantaina 22.4. klo 10-14 Lyseon koulun tiloissa (Keinusaarentie 1)

Peli-ARXantai rakentuu monista erilaisista työpajapisteistä. Tapahtuman Pelilandia kutsuu tietovisailemaan ja tekemään DIY-pelejä yllättävilläkin materiaaleilla. VR-työpajapisteellä puolestaan tarjotaan yli 7-vuotialle kuvanveistoa Varjon laadukkaiden VR-lasien välityksellä. Kaikki yli 5-vuotiaat pääsevät tekemään VR-tilataideteosta ja  maalaamaan VR-graffiitteja. Kaikenikäisille avoin Bingo järjestetään tasatunnein eikä osallistuminen vaadi lukutaitoa. Lautapelihuoneessa voi pelata shakkia ja muita lautapelejä. Lisäksi kävijät saavat kuvittaa oman mielenmukaisia palapelejä ja muistipelejä valmiisiin pohjiin. Minecraft-pelin avulla rakennetaan tapahtuman aikana yhdessä taideteosta. Tapahtumapäivän runsasta pelillistä tarjontaa täydentävät sisäänkäynnin luota löytyvät liikunnalliset ulkopelit.

Peli-ARXantai on kaikille avoin ja maksuton. Galleria ARX on poikkeuksellisesti suljettu tapahtuman aikana.

Mies ja taapero askartelee.

Mikä on ARXantai?

ARXantait ovat Kulttuurikeskus ARXin tuottamia maksuttomia koko perheen lauantaitapahtumia. ARXantaiden ohjelmat koostuvat teemanmukaisista työpajoista, näyttelyistä, teatteriesityksistä ja konserteista. Ohjelma soveltuu pienille ja isoille, aikuisia unohtamatta. ARXantait ovat osa Hämeenlinnan Lasten lauantai -tapahtumien sarjaa.

Askartelutarvikkeita, saksia ja palapelinpalasia.

Lisätietoja:

Eira Enkvist
Kulttuurituottaja
0407754711
eira.enkvist@hameenlinna.fi