Kauppakeskus Linna mukaan katutaidefestivaali Räikeeseen

Vuoden 2023 katutaidefestivaali Räikeen aikana katutaiteilijat maalaavat isoja kohteita, kuten seiniä ja alikulkutunneleita.

Uutena kohteena mukaan tulee Kauppakeskus Linna, joka on menossa purkuun. Rakennus maalataan kauttaaltaan. Muita festivaalin isoja teoksia ovat Jukka Hakasen Hämeenlinna-aiheinen muraali rautatieaseman alikulkuun, paikallisten katutaiteilijoiden teokset Nummen liikuntahallin ja Puisto BRGRin seiniin, Viipurintien alikulkutunneliin, Lammin kunnantalo, rautatiesillan pleksit, Laaniityn kerrostalo ja Poltinahon varastorakennukset.

Kauppakeskus Linnan maalaus tapahtuu 2.5.-17.6. eli lähes koko festivaalin ajan. Seiniin tulevia teoksia toteuttavat sekä valtakunnalliset että paikalliset katutaiteilijat. Muun muassa katutaiteilija Don Poro maalaa fotorealistisia teoksia rakennuksen sisäpihalle.

Maalipurkkeja ja ihmisiä taustalla

Yhteystiedot:
Juuso Suuronen
Taiteellinen johtaja
0408696469
juuso.suuronen@hameenlinna.fi

Eira Enkvist
Kulttuurituottaja
0407754711
eira.enkvist@hameenlinna.fi