HÄXin kesää vietetään jälleen Hämeensaaren skeittiparkissa

On varma kesän merkki, kun HÄXin kesä valloittaa taas Hämeensaaren skeittiparkin, osana Hämeensaaren Kesäkatua. HÄXin kesää vietetään 6.6.–3.8.2023 ti-to klo 13–16.

HÄXin kesä tarjoaa lapsille ja nuorille mainion tavan viettää kesän lämpimiä päiviä skeittauksen ja katutaiteen parissa. Skeittiparkissa järjestetään keskiviikkoisin skeittikoulu ja torstaisin graffitimaalaus -työpajoja, sään niin salliessa. HÄXin skeittilaudat ja tasapainolaudat ovat kävijöiden käytettävissä omalla vastuulla tiistaista torstaihin. Alle kouluikäisten lasten osallistuminen on vanhemman vastuulla.

HÄXin kesän toiminta on kaikille avointa ja maksutonta. Työpajoista löytyvät kaikki tarvittavat tarvikkeet, mutta halutessaan voi tuoda esimerkiksi oman laudan mukaan.

HÄXin kesän järjestää HÄX nuorisokulttuuri, joka toimii kulttuurikeskus ARXin suojissa. Lisätietoja kulttuurikeskusarx.fi/haxinkesa

Hämeensaaren kesäkatu on Hämeenlinnan kaupungin järjestämää toimintaa uimahallin rannassa. Kesäkadun tarkoitus on muuttaa alue yhteiseksi olohuoneeksi.

Yhteystiedot:

Juuso Suuronen

Taiteellinen johtaja

040-8696469, juuso.suuronen@hameenlinna.fi

Lapsia skeittipuistossa ja ohjeistusta
Skeittikoulua HÄXin kesässä 2022

Yhteystiedot:
Juuso Suuronen
Taiteellinen johtaja
0408696469
juuso.suuronen@hameenlinna.fi

Eira Enkvist
Kulttuurituottaja
0407754711
eira.enkvist@hameenlinna.fi

Kuvat: Jussi Lehtiö