Taidekasvattaja, tule meille töihin!

Etsimme ARXiin taidekasvattajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 1.8.2023-31.7.2024. Taidekasvattajan päätehtävänä on suunnitella ja ohjata Harrastamisen Suomen mallin -mukaisia kuvataideharrastuksia ala- ja yläkouluille Hämeenlinnassa. Ohjaustunnit painottuvat iltapäiviin. Lisäksi taidekasvattaja osallistuu talon muihin töihin, kuten gallerian opastuksiin, tapahtumiin ja festivaalien suunnitteluun ja toteutukseen. Työ on kokopäiväinen.

Kulttuurikeskus ARX on monitaiteinen ilon, yhdessä tekemisen ja luovien kohtaamisten kulttuurikeskus. Tarjoamme kulttuuria ja taidetta lapsille, nuorille ja perheille sekä kouluille ja päivähoidolle. ARXin sydämenä sykkii ARX-talo gallerioineen ja perhetapahtumineen. Kulttuurikeskus ARX toimii Hämeenlinnassa Verkatehtaalla sijaitsevan ARX-talon lisäksi ympäri Hämeenlinnan seutua sekä Hattulassa ja Janakkalassa ja Riihimäellä. Lastenkulttuuri on osa Hämeenlinnan kaupungin Sivistyksen ja hyvinvoinnin toimialaa.

Kelpoisuusehtona tehtävään on työhön soveltuva tutkinto. Tehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa taidekasvatuskokemus, -osaaminen, työkokemus lasten kanssa työskentelystä sekä erinomaiset vuorovaikutus- ja kohtaamistaidot ovat oleellisia. Arvostamme omatoimista, aktiivista ja joustavaa työotetta. Työ edellyttää liikkumista Hämeenlinnan alueella keskustasta pitäjiin, joten ajokortti ja oma auto ovat välttämättömiä. Valitun tulee esittää lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi.

Hämeenlinnan kaupungilla saat ison työnantajan edut. Panostamme työntekijöihimme painottamalla työhyvinvointia ja työssä jaksamista. Meillä Kulttuurikeskus ARXissa on luova, osaava ja innostunut työyhteisö, jonka osana on ilo tehdä työtä.

Palkkaus KVTES, tehtäväkohtainen palkka 2562,91e/kk + mahdolliset työkokemuslisät. Työaika 38,25h/vko. Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa ja hakuaika on 5.6.-18.6.2023.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi Jobilla-palvelun kautta 18.6.2023 klo 23:59 mennessä. Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä lastenkulttuuripäällikkö Minna Haveriin sähköpostitse: minna.haveri@hameenlinna.fi

Tule meille töihin, taidekasvattaja. Hakuilmoituskuva, jossa lapsi syö hattaraa riippumatossa.