Lastenkulttuurikoordinaattori valittu

Kulttuurikeskus ARXin lastenkulttuurikoordinaattoriksi on valittu Laura Kauppinen, FM. Kauppinen on työskennellyt pitkään lastenkulttuurin ja taidekasvatuksen parissa. ARXin kävijöille hän on tullut tutuksi Galleria ARXin sisällöistä ja tuotannosta sekä Kulttuuripolulta. Kauppinen siirtyy uuteen tehtävään tuottaja-taidekasvattajan tehtävästä, jota hän on hoitanut ARXissa vuodesta 2019. Laura Kauppinen aloittaa Kulttuurikeskus ARXin lastenkulttuurikoordinaattorina 1.8.2021.

Kulttuurikeskus ARXin lastenkulttuurikoordinaattorin tehtäviin kuuluu muun muassa projekti- ja taloushallintaa, suunnittelua, tilastointia ja tiedottamista. Lastenkulttuurikoordinaattorin paikkaa haki 58 hakijaa eri puolilta Suomea.

Lastenkulttuurikoordinaattori Laura Kauppinen.
Kuva: Liina Harhala, ARX