Materiaalipankki

Tervetuloa ARXin materiaalipankkiin! Materiaalipankista löytyy vinkkejä kotona toteutettaviin taidehetkiin, työpajaohjeita varhaiskasvatus- ja koululaisryhmille, lainattavia työpajakokonaisuuksia ja jopa pienoisnäyttelyitä. Mukana on myös englanninkielisiä aineistoja. Täydennämme uusia aineistoja pankkiin syksyn aikana. Materiaalipankkia voi tutkia selaillen tai hakutoimintoja käyttämällä.
Kuvassa pyyhe ja pesuvati jossa jäädytetyt muoviset eläimet. Pyyhkeen päällä myös elintarvikevärejä muovikipoissa , eläinten pelastamiseen tarkoitettuja välineitä sekä vanha astianpesuainepullo.
In English

Animal Rescue

Animal Rescue is an ice play. It is a perfect activity for a toddler but the older kids might find it exciting. You can prepare the play with your child…

Lue lisää
Koristeellinen kuvitus.
Arkkitehtuuri ja design
Kotona tehtävät
Kuvataide ja kädentaidot
Luonto

ARXin videovinkit taidelähtöisiin pihaleikkeihin

Taidelähtöiset pihaleikit esittelevät neljä teemaa, jotka on suunniteltu toteutettavaksi päiväkodin pihalla. Materiaalin vinkkejä voi hyödyntää hyvin myös koulussa tai vaikka omalla pihalla. Teemoina ovat sillat, sirkus, aarre ja heijastus.

Lue lisää
Kuvakaappaus kirjasta Auringonmuna.
Kirjallisuus ja sanataide
Kotona tehtävät

Auringonmuna -satuhetki

Auringonmuna -satuhetki video:

Lue lisää
Yksityiskohtainen kuva kasvista makrolinssin läpi.
Lainattavat
Luonto

Biotaide

Biotaide -laukku johdattaa tutkimaan mikro- ja makrokosmosta. Sisältö soveltuu erityisesti kouluihin taideaineiden sekä maantiedon ja biologian oppitunneille. Laukusta löytyy välineistöä ja ohjeita erilaisten biotaide-sisältöjen toteuttamiseen.

Lue lisää
Kuvassa lapsi puhaltaa paperille tiputettuja väripisaroita rikki.
In English

Colorful coincidence

Colorful coincidence is a play of painting and drawing that you can do together or by yourself. The play starts by adding drops of color on the paper. In our…

Lue lisää
Kuvakaappaus videosta Tee oma koreografia.
In English

Create your own dance routine

Video of how to make your own dance routine.

Lue lisää
Kuvassa etätyöpäivän kalenterin askarteluun tarvittavia välineitä. Mm. paperia, kyniä, leikkuri ja sinitarraa.
In English

Day planner for remote working families

When you need to get some work done while children are at home it might get nasty. A little moment scheduling together can make a day surprisingly much easier.!

Lue lisää