Hippalot on peruttu!

Lasten taidefestivaali Hippaloita ei valitettavasti voida järjestää vaikeutuvan koronatilanteen vuoksi.

Kertaalleen siirretty Lasten festivaali Hippalot on peruttu vuodelta 2021. Hämeenlinnan Verkatehtaalle heinä-elokuun vaihteesta siirretty ja 3.-5.9. järjestettäväksi suunniteltu festivaali on peruttu vaikeutuneen koronavirustilanteen vuoksi. Yleisön, esiintyjien ja työntekijöiden turvallisuus ja hyvinvointi ovat Hippaloille ensiarvoisen tärkeitä asioita, eikä niitä voida taata vallitsevassa koronavirustilanteessa. Festivaali ei myöskään halua osaltaan aiheuttaa altistumisia ja kuormittaa jo ruuhkautunutta tartunnanjäljitystä.

Hippaloiden peruminen jo toisen kerran peräkkäin on surullinen ja raskas päätös Kulttuurikeskus ARXille. Ennen koronavirusta festivaali on järjestetty keskeytyksettä vuodesta 1978 saakka. Työtä tämän vuoden festivaalin eteen on tehty jo melkein vuoden verran yhteistyökumppaneiden kanssa. Yleisön lisäksi tilanne koskettaa myös lukuisia artisteja ja yhteistyökumppaneita. Hippalot on äärimmäisen pahoillaan tilanteesta.

43. Lasten taidefestivaali Hippalot järjestetään Hämeenlinnan Verkatehtaalla 28.-31.7.2022.

Lisätietoja:

Riikka-Leena Puistola, Hippaloiden vastaava tuottaja, p. 040 869 6326

Minna Haveri, lastenkulttuuripäällikkö, Kulttuurikeskus ARX, p. 040 869 6374

Yleiskuva vuoden 2019 Hippaloilta
Festariyleisöä vuoden 2019 Hippaloilta. Kuva Miika Kangasniemi.