ARXin kuorotuotanto YAM-awards -finaaliin

Kulttuurikeskus ARXin kuoroprojekti on valittu kansainvälisen The Young Audiences Music Awardsin (YAMawards) finaaliin. ARXin tuottama Poika, joka katseli puiden latvoja -kuorokonsertti kilpailee parhaan osallistavan tuotannon palkinnosta. Kuorokonsertti on osa ARXin tuottamaa Kulttuuripolkua.

Vuodesta 2014 lähtien kuorokonsertti on tutustuttanut kaikki Hämeenlinnan kolmasluokkalaiset Sibeliuksen musiikkiin ja kuorolauluun. Luokat ovat lukuvuoden päätteeksi kokoontuneet Vanaja-saliin laulamaan yhdessä musiikin säestyksellä 700 lapsen kuorona.

YAMawards on JM Internationalin ylläpitämä lastenmusiikkipalkintogaala. JM International on kansainvälinen järjestö, joka tarjoaa lapsille ja nuorille mahdollisuuden päästä musiikkielämysten ääreen taustasta riippumatta. JM International on levittäytynyt 61 maahan ja se tavoittaa yli 7 miljoonaa lasta ja nuorta joka vuosi. YAMawards tapahtuma järjestetään vuosittain eri maissa. Tänä vuonna palkinnonjako suoritetaan Oslossa, Norjassa 19. lokakuuta.

Poika, joka katseli puiden latvoja -kuorokonsertti on tehty yhteistyössä mm. kuoropedagogi Ismo Savimäen, Sibelius-opiston, Juha Rouhikosken ja Verkatehtaan kanssa.

Ehdokkaiden videoesittelyt näet tästä. Äänestä suosikkisi voittoon! Äänestäminen vaatii rekisteröitymisen.

Lisätietoja:

Sanna Karhutaival, kulttuurituottaja, 040 8696473, sanna.karhutaival@hameenlinna.fi

Minna Haveri, lastenkulttuuripäällikkö, p. 040 8696374, minna.haveri@hameenlinna.fi