Mediakasvatuspaketti Media-aski on julkaistu!

Kulttuurikeskus ARX on kehittänyt yhdessä Aimokoulun ja elokuvayhdistys Kino Tavastin kanssa mediakasvatuspaketti Media-askin. Media-aski on niin ammattilaisille kuin lapsille ja nuorillekin suunnattu paketti, jossa käsitellään mediaa kolmen eri teeman kautta. Mediahyvinvointi-osiossa käsitellään digitaalista arkea ajankäytön, sosiaalisen median, pelaamisen ja vuorovaikutuksen näkökulmista. Mediatieto-osiosta löytyy kattava linkkipaketti, joka tarjoaa tietoa ja tukea aikuisille, tutkittavaa ja ajateltavaa nuorille sekä ideoita mediakasvatukseen ammattilaisille. Kolmas osio, mediataide, sisältää alakoululaisille ideoita animaatioiden tekemiseen ja yläkoululaisille elokuvadiplomi-oppimispaketin.

Tästä pääset tutustumaan Media-askiin!

Lisätietoja: Kulttuurituottaja Sara Ruokola, sara.ruokola@hameenlinna.fi