Kujahulinat syysloman tiistaina

Kulttuurikeskus ARXin perinteiset Syysloman Kujahulinat järjestetään Verkatehtaankujalla 19.10. klo 10-14. Tervetuloa maksuttomaan tapahtumaan vaikka koko perheellä!

Kujahulinoihin voi tulla moikkaamaan kaverikoiria ja työpajailemaan aarteiden ja heijastavien asusteiden merkeissä. Omin käsin askarreltuja heijastavia asusteita pääsee heti testaamaan upeiden valojen säihkeessä. Aarre-työpajassa selvitetään, mitä aarteita lapsilta löytyy ja tutkitaan erilaisia aarteita. Työpajassa suunnitellaan yhdessä lasten aarteiden ympärille koottua Aarre-näyttelyä, joka on esillä ARXilla keväällä 2022.

Kujalla pääsee paistamaan vaahtokarkkeja nuotiolla ja nautiskelemaan kuumaa mehua. Otathan oman kestomukisi mukaan mehua varten. Lisäksi HIL-harrastusmalli ja Pinna Skateboarding tarjoavat liikunnallisia non stop -maistiaisia skeittauksen parissa.

Hämeenlinnan historiaan sukeltava Skidipeli on auki koko tapahtuman ajan. Skidipeliä pääset pelaamaan Galleria ARXissa. Nähdään Kujahulinoilla!

Lisätietoja:

Sara Ruokola, kulttuurituottaja
+358 40 869 6381
sara.ruokola@hameenlinna.fi

Syysloman Kujahulinat kuvitusta.