Hurja ARXantai

Ääk! Hurja ARXantai tulee taas!

Hurja ARXantai kuvitus.

Verkatehtaankuja ja ARX-talo muuttuvat sopivan hurjiksi lauantaina 30.10. klo 16–20.

ARXin väki kutsuu kaikki perheet mukaan maksuttomaan tapahtumaan, jossa omat hurjat asut ovat oikein sallittuja. Lauantai-illan hämärtyessä sumu nousee ja kujalla voi kohdata niin todellisuuspakolaisen kuin tanssivan kurpitsankin.

Hurjat hirviöt -työpajassa pääsee osallistumaan hirvittävän hurjan yhteistaideteoksen tekemiseen. Askartelutarvikkeiden äärellä saa päättää, mitä materiaaleja hirviöihin haluaa kiinnittää. Perheen pienimmät saavat poimia pihdein ja kauhoin suuresta laatikosta haamuja ja muita hurjia juttuja.

Kujalle rakentuu QR-koodein seurattava K7 äänivihjeseikkailu, ja seikkailemaan pääsee myös rastiradalla, jossa hurjastellaan erilaisten tunteiden äärellä. Tunteiden vuoristorata -rastiradan järjestää Perhekeskus Uppiksen Perheneuvola. Galleria ARXin Skidipeli on auki koko tapahtuman ajan – mutta onkohan pelilaudalla jotain hurjaa?

Lisätietoja:
Sara Ruokola
, kulttuurituottaja
+358 40 869 6381
sara.ruokola@hameenlinna.fi