ARX järjestää lapsen oikeuksien viikon torikonsertin 19.11.

Kulttuurikeskus ARX järjestää lapsen oikeuksien viikon kunniaksi 19.11. klo 10.00 konsertin Hämeenlinnan torilla. Lavalla nähdään lastenmusiikkiyhtye Päistikka, joka on viiden musiikki- ja teatterialan ammattilaisen muodostama yhtye. Päistikan mukana voi lähteä matkalle siilin mukaan, tanssia saippuakuplasateessa ja innostua leikkimään hirviöhippaa. Tapahtuman yhteydessä on mahdollisuus tavata Viiru ja Pesonen, jotka tulevat nauttimaan torikonsertin tunnelmasta.

Päistikka yhtyeen promokuva.
Kuva: Päistikka.

Torikonsertti on osa lapsen oikeuksien viikon ohjelmaa. Kokonaisuudessaan löydät viikon ohjelman täältä: https://www.hameenlinna.fi/varhaiskasvatus-ja-koulutus/lapsiystavallinen-kaupunki/lapsen-oikeuksien-viikko/

Vuonna 2021 lapsen oikeuksien viikon teema on lapsen oikeus hyvään kohteluun, ja viikon tavoitteena on tehdä YK:n lapsen oikeuksien sopimusta tutummaksi erityisesti lapsille ja nuorille.