Osallistu ARXin joulumateriaalin kuvittamiseen!

Joulutapahtumamme Tonttu-ARXantai järjestetään lauantaina 11.12., ja kaipaamme tapahtumajulisteeseen lasten näkemystä jouluisesta tunnelmasta! Galleria ARXissa pääsee piirtämään kuvia, jotka voi jättää meille aikuisen yhteystietojen kera. Valitsemme yhden kuvan julisteeseen, ja taiteilija saa palkkioksi 50 euron lahjakortin Suomalaiseen kirjakauppaan. Piirustuksen voi tehdä myös kotona ja tuoda meille 17.11. mennessä. Julistetta varten otamme vastaan vain paperilla toimitettuja kuvia!

Galleria ARXin aukioloajat:
ti-to klo 15-19
la-su klo 10-14

Aukioloaikojen ulkopuolella piirustuksen voi tipauttaa Galleria ARXin kyljessä olevasta postiluukusta. Postiluukku sijaitsee Verkatehtaankujan puolella ja siinä lukee ”talonmies”.

Tonttu-ARXantain someilmoituksen kuvitus.