Koko perheen Tonttu-ARXantai 11.12. klo 10-14

HUOM! Kysymme koronapassin kaikilta yli 16-vuotiailta osallistujilta. Tavoitteenamme on tarjota perheille turvallinen tapahtumapäivä, joten noudatamme myös hyvää käsihygieniaa ja pyrimme pitämään turvavälejä. Yli 12-vuotiaat käyttävät sisätiloissa maskia.
 
ARXin tontut rakentavat työpajalandian Hämeenlinnan Teatterin aulaan (kulku Viipurintien puolelta). Työpajalandiassa pääsee askartelemaan kuusenkoristeita ja koristelemaan kangaskasseja. Perheen pienimmät pääsevät tutkimaan helisevää tiukutelttaa. Lisäksi tunnelmaa pitävät yllä jumppatonttu ja vauhdikas kepparipororata. Tapahtuman musiikista vastaa mahtava Yhden Joukon yhtye.
 
Tapahtuma on maksuton.

Tonttu-ARXantain ilmoitus.

ARXantai on viidesti vuodessa järjestettävä koko perheen tapahtuma, jonka tuottaa Kulttuurikeskus ARX. Tapahtumissa on lapsilähtöisiä taidetyöpajoja, musiikki- tai teatteriesityksiä ja Galleria ARXin ajankohtaiseen näyttelyyn liittyvää ohjelmaa.

Lisätietoja:
Sara Ruokola
, kulttuurituottaja
+358 40 869 6381
sara.ruokola@hameenlinna.fi