Askartelupussi-ARXantai järjestetään lauantaina 29.1.

Mitä saadaan, kun yhdistetään perhetapahtuma ARXantai ja ARX-talon luukusta jaettavat askartelupussit? No Askartelupussi-ARXantai tietenkin! Koska tapahtumien järjestäminen ei ole tällä hetkellä mahdollista, keksimme uuden tavan tarjota lapsille ja perheille kivaa tekemistä. ARXilta saa tulla hakemaan maksuttoman askartelupussin ja lauantaina 29.1. järjestämme askarteluliven kello 14. Linkki livelähetykseen löytyy askartelupussin materiaaleista ja lisäksi julkaisemme sen ARXin somekanavissa ja verkkosivuilla. Mikäli et pääse hakemaan askartelupussia, ei hätää – askarteluliveen voi osallistua myös ilman pussia.

HUOM! Askartelupusseja on jaossa reilu, mutta rajallinen 1000 pussin erä.

ARXantait ovat koko perheen tapahtumia, jotka järjestetään viidesti vuodessa. Perinteisesti ARXantaissa on monipuolisia taideammattilaisten suunnittelemia työpajoja sekä esityksiä. Vaikka tapahtumien järjestäminen ei ole mahdollista, ARX haluaa silti tarjota mukavaa tekemistä lapsille ja perheille. ARXin työntekijät ovat suunnitelleet askartelupussin ja askarteluliven sisällöt alusta saakka itse.

ASKARTELUPUSSIEN JAKO GALLERIA ARXIN LUUKUSTA
Ke 26.1. 15-19
To 27.1. 15-19
To 28.1. 15-19
La 29.1. 10-14

ASKARTELULIVE
La 29.1. klo 14
Tallenne on katsottavissa 2 viikkoa tapahtuman jälkeen.

Lisätietoja
Sara Ruokola
Kulttuurituottaja
+358 40 869 6381
sara.ruokola@hameenlinna.fi