Hae ARXiin kesätyöntekijäksi

Haemme Lasten taidefestivaali Hippaloille reippaita, palvelualttiita ja oma-aloitteisia kesätyöntekijöitä eli HIP-duunareita. Työtehtäviin kuuluu esimerkiksi festivaalin somistamista, työpajan ohjaamista, non-stop-pajojen huoltamista ja cateringissa avustamista. Hakijan tulee olla 15-18-vuotias.

Kerro vapaamuotoisessa hakemuksessa miksi juuri sinut pitäisi valita Hippalot-tiimiin! Liitä mukaan myös CV. Lähetä hakemuksesi 31.3.2022 mennessä osoitteeseen laura.kauppinen@hameenlinna.fi

Kesätyöjakso on 18.–31.7.2022. Hippalot järjestetään 28. –31.7. Työaika on 30h/viikko. Palkka on Hämeenlinnan kaupungin kesätyötaksan mukainen.

HUOM! Samassa haussa haemme kahta kesätyöntekijää kesän muille viikoille ja toisiin tehtäviin. Voit siis hakea kesätöihin, vaikka Hippalopäivät eivät sopisikaan aikatauluihisi.

Tutustu Lasten taidefestivaali Hippaloihin:
hippalot.fi
instagram.com/hippalot
www.facebook.com/hippalot

Tutustu Kulttuurikeskus ARXiin:
instagram.com/arxgrammi
facebook.com/kulttuurikeskusarx

Kannustamme kaikkia sukupuolia ja sukupuoli-identiteettejä edustavia ja eri vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä hakijoiksi, riippumatta esimerkiksi hakijan etnisestä alkuperästä, mahdollisesta toimintaesteestä tai uskonnosta.  

Kesätyöhaun kuvituskuva.