Talviloman Kujahulinat valtaavat Verkatehtaankujan 1.3.

Kulttuurikeskus ARXin jo perinteeksi muodostunut talviloman perhetapahtuma Kujahulinat järjestetään tiistaina 1.3. klo 10–14.

Talviloman tunnelmaan pääsee näppärästi ARXin Kujahulinoilla! Verkatehtaankujalla voi tavata alpakoita ja harjoitella niiden ikuistamista maalaamalla ja piirtämällä. Lämmikettäkin on tarjolla: kujalla pääsee tekemään taidekaakaota ja kokeilemaan talviurheilua. Tunnelmasta vastaa DJ Nupit kaakkoon, joka ehdottomasti tarvitsee lapset avukseen levyjä soittamaan. Talviurheilua esittelee Harrastus ihan lähellä eli HIL. Kujahulinoille rakentuu myös jättimäinen varjoteatteri, jossa pääsee kokeilemaan monenlaisia tekniikoita varjojen tekemiseen. Galleria ARXin nukketeatteriin ja satuihin keskittyvä Miksi mörkö hymyilee? –näyttely on auki koko tapahtuman ajan, ja tapahtuman aikana siellä pääsee kuuntelemaan erilaisia satuja.

Kujahulinat on Kulttuurikeskus ARXin järjestämä ulkoilmatapahtuma ja ne järjestetään kahdesti vuodessa koulujen syysloma- ja talvilomaviikoilla. Vaikka tapahtuma järjestetään ulkona, on tunnelma aina lämpöinen. Eläinkaverit, mukava taidetekeminen ja lämmittävä juoma ovat muodostuneet Kujahulinoiden tunnusmerkeiksi.

Kulttuurikeskus ARXin tapahtumat ovat maksuttomia, ja Kujahulinat sopivat koko perheelle. Tervetuloa!

Kuvassa kaksi iloista alpakkaa.
Kujahulinoilla voit ihastella myös alpakoita. Kuva: Kampin tila.

Lisätiedot:
Sara Ruokola
Kulttuurituottaja
p. 040 869 6381
sara.ruokola@hameenlinna.fi