SWOOSH! ZAP! Hippaloiden pääesityksessä pelastetaan koko universumi

Lasten taidefestivaali Hippaloiden pääesityksenä nähdään tulevana kesänä Tanssiteatteri Raatikon kiitetty teos Supersankarit. Teatteria ja tanssia yhdistävässä esityksessä etsitään omaa sisäistä supersankaria ja lähdetään vauhdin ja toiminnan täyteiselle matkalle.

SWOOSH! Supertyttö kutsuu paikalle Aikabootti–robotin ja Neiti Nanosekunnin. Yhtäkkiä leikin keskeyttää Aika Avaruusrosvo, joka tempaisee ystävykset aikamatkalle. ZAP! He tapaavat kuuluisan tiedemiehen Galileo Galilein, joutuvat dinosaurusten aikaan ja kuuhun, jossa Supertyttö pääsee käyttämään supervoimiaan. SWOOSH! ZAP! Supervoimat ja lasermiekat ovat tarpeen, kun ystävykset pelastavat koko universumin.

Tanssiteatteri Raatikko: Supersankarit

30.7. klo 13 ja 15 Hämeenlinnan teatterin päänäyttämö
Esityksen kesto 50 min, ikäsuositus yli 3-vuotiaille
Liput myynnissä Ticketmasterin toimipisteissä

Käsikirjoitus: Pirjo Toikka
Ohjaus ja koreografia: Marja Korhola
Puvut: Terttu Torkkola
Musiikki: Antti Hynninen
Videolavastus ja valosuunnittelu: Pietu Pietiäinen
Esiintyjät: Mervi Takatalo, Emre Sevim ja Netta Morottaja

Lasten taidefestivaali Hippalot juhlii tänä vuonna lastenkulttuuria katutaide-teemalla kahden koronavuoden hiljaiselon jälkeen. Ohjelma on suunniteltu 0-10 –vuotiaille lapsille vanhempineen, isovanhempineen ja ystävineen. Monitaiteisen festivaalin ohjelmistosta löytyy teatteria, tanssia, sirkusta, nukketeatteria, konsertteja, näyttelyitä, elokuvia, kirjallisuutta ja työpajoja. Tämän vuoden teeman mukaisesti osa esityksistä tulee tapahtumaan Verkatehtaan ulkoalueilla.

Hippalot järjestetään Hämeenlinnassa, Verkatehtaan alueella 28.-31.7.2022. Festivaalin järjestämisestä vastaa Kulttuurikeskus ARX. Koko ohjelmisto julkistetaan toukokuussa osoitteessa www.hippalot.fi

OP Etelä-Häme on Hippaloiden pääyhteistyökumppani.

Lisätiedot ja yhteydenotot
Lasten taidefestivaali Hippalot
Riikka-Leena Puistola, vastaava tuottaja
riikka-leena.puistola@hameenlinna.fi, 040 869 6326