Ihhahhaa ja vuh! Eläimellinen ARXantai järjestetään 19.3.

Eläinteemainen koko perheen ARXantai-tapahtuma järjestetään lauantaina 19.3. klo 10–14 ARX-talolla, Teatteri Verstaalla ja Hämeenlinnan teatterin aulassa.
 
Nyt kaikki eläinfanit kuulolle! Eläimellinen ARXantai valtaa ARX-talon ja Hämeenlinnan teatterin aulan. Teatterin aulaan rakentuu työpajalandia, jossa on vaikka mitä kivaa tekemistä eläimiin liittyen. Työpajalandiassa pääsee laukkaamaan kepparitemppuradalle joko omalla keppihevosella tai ARXilta lainatulla yksilöllä. Tapahtumassa on mahdollisuus myös itse askarrella minikeppareita. Eläinhoitolassa pääsee pitämään huolta erilaisista karvaisista kavereista. Muututaan eläimiksi -työpajan nimi kertoo paljon, ja pajaan onkin varattu niin rooliasuja, kasvomaaleja, peilejä ja eläinten tempuille ja touhuille sopiva areena. Omaa eläintietouttaan pääsee testaamaan äänitunnistuspajassa: erotatko karhun traktorista? Entä mikä eläin kuorsaa hurjan makeasti? Kaverikoirat ovat rapsutettavina klo 10–12 Viipurintiellä, ARX-talon edustalla.
 
Eläimelliseen ARXantaihin kuuluu tietenkin myös esitys. Nukketeatteri Ofelia esittää näytelmän Mörön unisukat, jonka päähenkilönä seikkailee Pupujussi. Esitys on Teatteri Verstaan tiloissa klo 11 ja 13. Kaikki tapahtuman sisällöt ovat maksuttomia. Lämpimästi tervetuloa koko perheen voimin!

Eläimellinen ARXantai kuvitus.

Mikä on ARXantai?
ARXantai-tapahtumat ovat maksuttomia koko perheen lauantaitapahtumia. ARXantaiden ohjelmat koostuvat teemanmukaisista työpajoista, näyttelyistä, teatteriesityksistä ja konserteista. Ohjelma soveltuu pienille ja isoille, aikuisia unohtamatta.

Lisätietoja
Riikka-Leena Puistola
Kulttuurituottaja
040 869 6326
riikka-leena.puistola@hameenlinna.fi