Kauden viimeisessä ARXantaissa juhlistetaan kevättä

Ihanaa, nyt on kevät! Kevätkauden päättävässä perhetapahtumassa ARXantaissa lauantaina 9.4. klo 10-14 istutetaan orvokkeja, temppuillaan, tutkitaan aarteita ja askarrellaan kevätkoristeita puihin. Esityksenä nähdään kasvun ihmeestä kertova Toivomussiemen.

Ihanaa, nyt on kevät! Kevätkauden päättävässä perhetapahtumassa ARXantaissa lauantaina 9.4. klo 10-14 istutetaan orvokkeja, temppuillaan, tutkitaan aarteita ja askarrellaan kevätkoristeita puihin. Esityksenä nähdään kasvun ihmeestä kertova Toivomussiemen.

Lumisen sään vuoksi ulos suunnitellut osuudet ovat siirtyneet säältä suojaan. Verkatehtaankujan yhdyskäytävällä temppuillaan temppuradalla ja Taidemuseon Lohrmann-rakennuksen työpajatilassa askarrellaan ruukkuja orvokeille ja kevätkoristeita oman kotipihan puille.

Galleria ARXissa on esillä lasten kanssa yhdessä toteutettu pienistä tärkeistä löydöistä kertova Aarre -näyttely ja siihen liittyvä työpaja. DJ Nupit kaakkoon soittaa musaa lasten avustuksella Verkatehtaankujan varrelta löytyvässä entisessä kehystämötilassa.

Esityksenä nähdään turkulaisen Nurinpäin kollektiivin kasvusta ja kevään ihmeestä kertova Toivomussiemen. Yli 2-vuotiaille suunnattu teatteriesitys nähdään Verstas-näyttämöllä klo 11 ja 13. Esitykseen on rajallinen määrä paikkoja eikä niitä voi varata ennakkoon.

Kevät-ARXantai järjestetään Galleria ARXissa, Hämeenlinnan Taidemuseolla ja Verkatehtaankujan yhdyskäytävällä 9.4. klo 10-14. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Ota mukaan tyhjä maitopurkki tms. askartelua varten.

Kevät-ARXantain kuvitus.
Kevät-ARXantain kuvituksen on taiteillut Eerika Jolula, 11-v.

Mikä on ARXantai?

ARXantai-tapahtumat ovat maksuttomia koko perheen lauantaitapahtumia. ARXantaiden ohjelmat koostuvat teemanmukaisista työpajoista, näyttelyistä, teatteriesityksistä ja konserteista. Ohjelma soveltuu pienille ja isoille, aikuisia unohtamatta. ARXantait ovat osa Lasten lauantai -tapahtumien sarjaa.

Lisätiedot:
Riikka-Leena Puistola
riikka-leena.puistola@hameenlinna.fi
040 869 6326