Nuori, tuo esityksesi Skeittipuiston lavalle – Kesätapahtumat varataan nyt!

Kesän 2022 ajan HÄX järjestää monitaiteisia työpajoja ja erikokoisia tapahtumia Hämeensaaren Skeittipuiston läheisyydessä, osana Hämeenlinnan Kesäkatua. HÄXin kesäkontin työpajojen sisältöihin kuuluvat katutanssi, katutaide, skeittaus, musiikin tekeminen ja dj-työskentely.

Kesän 2022 ajan HÄX järjestää monitaiteisia työpajoja ja erikokoisia tapahtumia Hämeensaaren Skeittipuiston läheisyydessä, osana Hämeenlinnan Kesäkatua. HÄXin kesäkontin työpajojen sisältöihin kuuluvat katutanssi, katutaide, skeittaus, musiikin tekeminen ja dj-työskentely. Lisäksi Skeittipuiston lavalla järjestetään yhteensä kymmenen tapahtumaa, joista viisi tapahtumaa on nuorten esiintyjien avoimesti varattavissa. Varattavissa olevat päivämäärät ovat 15.6, 22.6, 6.7, 20.7 ja 3.8. Katso tapahtumaohjeet ja varaa aika omalle tapahtumallesi HÄXin sivuilta.

Mikä Kesäkatu?

Hämeensaari muuntuu kesäksi kaikkien yhteiseksi olohuoneeksi, kun Kesäkatu valtaa alueen. Kesäkadulla yhdistyy niin kulttuuri, hyvät maut kuin yhdessä tekeminen ja viihtyminen. Kesäkatu levittäytyy Hämeenlinnan uimahallilta aina skeittiparkille asti. Kesäkatu on osa Hämeenlinnan kaupungin kestävä kaupunki –hanketta, jolle on myönnetty ympäristöministeriön tukea.

Lue lisää Kesäkadusta ja sen toimijoista täältä.