Väritetään Hämeenlinna – Räikee katutaidefestivaali 2022

Räikee tulee taas, tänä vuonna laajennettuna Katutaidefestivaali Räikeeksi. Räikee järjestetään jo kuudennen kerran. 

Räikee tulee taas, tänä vuonna laajennettuna Katutaidefestivaali Räikeeksi. 
Räikee järjestetään jo kuudennen kerran.  
 
Tapahtuma värittää kaupunkikuvan harmaimpia kohtia, kuten muuntajia sekä alikulkutunneleita. Räikee katutaidefestivaalissa painottuu lasten ja nuorten ohjattu, yhteisöllinen toiminta. Räikeen tuottaa HÄX, mutta festivaali toteutetaan laajassa yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. 
 
Vuoden 2022 Räikee järjestetään 2.5.–24.6.2022 eli on miltei kahden kuukauden mittainen. Tänä aikana tarjotaan ohjattuja työpajoja sekä maalauskilpailu lapsille ja nuorille. Lisäksi katutaiteilijat maalaavat totuttuun tapaan suuria muraaleja.  
 


Yhteystiedot: 
Juuso Suuronen 
Taiteellinen johtaja 
040 869 6469 
juuso.suuronen@hameenlinna.fi 
 
Eira Enkvist 
Tuottaja 
040 775 4711 
eira.enkvist@hameenlinna.fi