Itsenäisyyspäivän juhla 6.-luokkalaisille

Hämeenlinnan kaupunginjohdon perinteinen 6.-luokkalaisten itsenäisyyspäivän juhla järjestetään Verkatehtaalla ti 5.12.2023. Juhla alkaa klo 10.30 kaupunginjohtajan tervehdyksillä jatkuen noin klo 11 alkavalla juhlaohjelmalla.  

Ohjelmassa on juhlapuheita, Sibeliusopiston tanssi- ja musiikkiesityksiä sekä Maamme-laulu, johon saakka ohjelma striimataan. Virallisen ohjelmaosuuden jälkeen juhlaväki siirtyy ruokailemaan Ravintola Verkatehtaan loihtimia herkkuja ja loppuhuipennuksena on 6.-luokkalaisten äänestämän esiintyjän, SHRTYn, keikka.  

Juhlatunnelmaa pääsee seuraamaan livestriiminä ja kaksi viikkoa tapahtuman jälkeen ARX Tubessa: https://youtube.com/live/dQoZF9GpUNU?feature=share   Striimistä vastaa Kino Wanhakop. 

Itsenäisyyspäivän juhlaan on kutsuttu kaikki hämeenlinnalaiset 6.-luokkalaiset opettajineen. Juhla on osa Hämeenlinnan kulttuurikasvatussuunnitelmaa, Kulttuuripolkua. Tapahtumassa harjoitellaan käytöstapoja ja tutustutaan suomalaiseen tapa- ja juhlakulttuuriin. Juhlajärjestelyistä vastaa Kulttuurikeskus ARX. 

Miika Kamgasniemi 2022. 6. Luokkalaisten itsenäisyyspäivän vastaanotto

Lisätietoja:

Ilona Härö, kulttuurituottaja, Kulttuurikeskus ARX 

p. 040 869 6473, ilona.haro@hameenlinna.fi 

​​