Avoin työpaikka / taidekasvattaja

Etsimme nyt ARXiin taidekasvattajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 22.7.2024-31.5.2025.

Taidekasvattajan päätehtävänä on suunnitella ja ohjata lasten taidetoimintaa Kulttuurikeskus ARXissa ja seudullisen lastenkulttuurin kumppanuuskunnissamme. Toimintamme on monitaiteista, joten voit edustaa mitä tahansa taiteen alaa. Räätälöimme yhdessä sinulle työnkuvan, jossa osaamisesi ja kiinnostuksen kohteesi kohtaavat työvoiman tarpeemme.

Kulttuurikeskus ARX on monitaiteinen ilon, yhdessä tekemisen ja luovien kohtaamisten kulttuurikeskus. Tarjoamme kulttuuria ja taidetta lapsille, nuorille ja perheille sekä kouluille ja varhaiskasvatukselle. ARXin sydämenä sykkii ARX-talo gallerioineen ja perhetapahtumineen. Vastaamme myös kolmen vuotuisen taidefestivaalin tuotannosta. Kulttuurikeskus ARX toimii Hämeenlinnassa Verkatehtaalla sijaitsevan ARX-talon lisäksi ympäri Hämeenlinnan seutua sekä Hattulassa, Janakkalassa ja Riihimäellä. Lastenkulttuuri on osa Hämeenlinnan kaupungin Sivistyksen ja hyvinvoinnin toimialaa. 

Hämeenlinnan kaupungilla saat ison työnantajan edut. Panostamme työntekijöihimme painottamalla työhyvinvointia ja työssä jaksamista. Meillä Kulttuurikeskus ARXissa on luova, osaava ja innostunut työyhteisö, jonka osana on ilo tehdä töitä.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.5.2024 klo 23:59 mennessä.
https://questionnaires.jobilla.com/3639ee51-db40-4585-9394-1f99556267d0/respond

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä lastenkulttuurikoordinaattori Laura Kauppiseen puhelimitse 040-8696 344 seuraavina ajankohtina: pe 24.5. klo 10-15, ke 29.5. klo 12-15.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto. Valitun tulee esittää lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi. Tehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa tärkeitä ovat taidekasvatuskokemus, -osaaminen, työkokemus lasten kanssa työskentelystä sekä erinomaiset vuorovaikutus- ja kohtaamistaidot. Arvostamme omatoimista, aktiivista ja joustavaa työotetta. Työ edellyttää liikkumista lähialueilla, joten ajokortti ja oma auto ovat välttämättömiä.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa ja hakuaika on 17.5.–31.5.2024. Hakuaika päättyy 31.5.2024 klo 23:59.