Harrin maailma – Vielä ja nyt Galleria ARXissa


Galleria ARXissa avataan torstaina 30.5. taiteilija Harri Blombergin (1980-2023) näyttely. Kettuki ry:n kanssa yhteistyössä tehty näyttely kunnoittaa viime vuonna edesmennyttä taiteilijaa ja hänen tuotantoaan.

”Ajattelen paljon sitä mitä teen. Laitan kaiken mitä minulle tapahtuu taideteoksiin. Enemmän kuin kertoisin muille ihmisille haluan laittaa ne mun taiteeseen. Kyllä tekee mieli tehdä taidetta joka päivä. Ja aina ja vaikka koko elämän loppuun asti.”

Harri Blomberg jätti jälkeensä mittavan ja omaehtoisen tuotannon. Hän jäsensi maailmaa taiteen kautta ja nautti teostensa parissa olemisesta. Teosten nimillä oli hänelle merkittävä rooli.

Harrin maailma – vielä ja nyt -näyttely avaa pienen kurkistusaukon taiteilijan avaraan maailmankatsomukseen. Näyttelyn kuraattoreina toimivat taiteilijan pitkäaikainen mentori kuvataiteilija Katri Stenberg sekä taiteen tohtori Minna Haveri.

Harrin maailma – Vielä ja nyt on esillä galleriassa 13.6. saakka. Sen jälkeen gallerian toiminta jää kesätauolle. Galleria ARX avataan tauon jälkeen Hippaloille 1.8.2024.

iloinen hahmo pieni sininen hahmo sylissä, sininen taustaLisätiedot: Minna Haveri, 040 8696 374, minna.haveri@hameenlinna.fi