HÄX-live tarjoilee tämän hetken kiinnostavimpien artistien keikkoja nuorille

Hämeenlinnaa vaivannut nuorille suunnattujen livekeikkojen puute saa helpotusta, kun Hämeenlinnan kaupungin osallistavan budjetoinnin äänestyksen voitti ehdotus ikärajattomista ja pääsymaksuttomista keikoista. HÄX-livet tuovat tämän vuoden aikana Suisto-klubille, Verkatehtaan Vanaja-saliin ja pihaan kahdeksan kiinnostavaa artistia kuudessa eri tapahtumassa.

Vuoden keikkakimaran aloittaa 27.3. SHRTY, Itä-helsinkiläinen artisti, joka yhdistää rap-musiikin, hiphopin ja afroswingin ainutlaatuisella tavalla tuoden eurooppalaisen vivahteen Suomen musiikkikenttään. Toisena kevään keikkana nähdään 24.4. Joe L, uuden aallon kovimpiin artistinimiin lukeutuva musiikintekijä, joka julkaisi kesäkuussa 2023 ”Joe W” -nimeä kantavan kymmenen kappaleen debyyttialbuminsa.

Ennakkoliput SHRTYn keikalle vapautuvat varattavaksi 18.3. klo 16. Liput jaetaan nopeusjärjestyksessä. Linkki varaukseen löytyy nettisivuilta HÄX-live sekä HÄXin somesta @haxhml

HÄX-livet 2024

27.3. SHRTY Suisto-klubi klo 19
24.4. Joe L. Suisto-klubi klo 19
1.8. Pehmoaino Verkatehdas ulkolava
5.10. Ege Zulu Verkatehdas Vanaja-sali
25.10. Axel Kala & Pyrythekid Suisto-klubi
13.12. Röge & Shakkii Suisto-klubi

Muista myös Nuorisopalvelujen Tunnit täys 1.6. Linnanpuistossa klo 16-22!

HÄX-liven keikat ovat pääsymaksuttomia ja päihteettömiä. Keikat on suunnattu 13-18 -vuotiaille nuorille. Livekeikkojen artistit valikoituivat nuorille suunnatun kyselyn perusteella. Toiveissa on, että keikkojen sarja saa jatkoa myös tämän vuoden jälkeen.

Järjestelyistä vastaa nuorille suunnattu kaupunkikulttuurialusta HÄX ja sen takana toimiva hämeenlinnalainen Kulttuurikeskus ARX, yhteistyössä Hämeenlinnan kaupungin Nuorisopalveluiden kanssa.

Lisätiedot:
Taiteellinen johtaja
Juuso Suuronen
040 8696 469
juuso.suuronen@hameenlinna.fi